لیست اختراعات مهسا کلانتر


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1389/09/03
تاریخ ثبت: 1390/01/20
خلاصه اختراع:

خلاصه اي از توصيف اختراع: ايجاد خاصيت خود گرم كنندگي يا خود سردكنندگي در منسوجات از اهداف اين اختراع است كه براي اين منظورميكروكپسول هاي حاوي مواد تغيير فاز دهنده تهيه شده و به وسيله بايندر بر روي سطح منسوج قرار مي گيرند. از روش ته نشيني بين سطحي جهت توايد ميكروكپسول ها استفاده شد. اصول اين روش به اين صورت مي باشد كه در ابتدا ماده مغزي درون محلول ثانويه اي كه با محلول اول غير قابل امتزاج وحاوي مواد حفاظت كننده مي باشد توسط يك همزن مغناطيسي به صورت ديپرس در مي آيد و همزمان با بالا بردن دماي محلول نهايي تا دماي جوش حلال پليمر موجب تبخير حلال پليمر شده و پليمر بر روي ذرات مغزي رسوب ميكند.در مرحله ي نهايي نمونه كپسول ها توسط بايندر بر روي كالا قرار مي گيرند. جهت توليد نانو كپسول ها از روش پليمريزاسيون ميني امولسيوني استفاده شده است در اين روش ابتدا ماده ي تغيير فاز دهنده در مونومر اوليه حل گشته وسپس اين محلول در آب به صورت قطرك هاي بسيار ريزي (ميني امولسيون ) در آمده و در نهايت با افزودن آغازگر و افزايش دما مونومرهاي درون قطرك ها شروع به واكنش كرده و همزمان با پليمريزاسيون ماده ي مغزي (ماده ي تغيير فاز دهنده ) درون غشاء پليمري حاصل كپسول مي گردد. محصول نهايي واكنش يك ماده ي شيري رنگ به صورت لاتكس مي باشد كه حاوي نانو كپسول نانو كپسول ها است. در آخر منسوج را با اين محلول آغشته نموده و نانو كپسول ها در بين الياف بدون نياز به چسب يا بايندر درگير مي شوند.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/02
تاریخ ثبت: 1390/01/20
خلاصه اختراع:

خلاصه اي از توصيف اختراع ابقاء مواد از اهداف اين اختراع است كه براي اين منظور از ميكروكپسول كردن ماده معطر جهت حفظ آن در يك پوشش پليمري استفاده شده است.براي تهيه ميكروكپسول نمودن راهكارهاي متفاوتي از جمله روش هاي پليمريزاسيون بين سطحي درجا ميني اموليسيوني و روش انعقاد پيچيده و ساده و همچنين جدايي فازي وجود دارد. در راه كارهاي مذكور اگثرا كپسول شدن همزمان با سنتز پليمر غشا انجام مي گيرد كه موجب كاهش شديد راندمان مي گردد اما در اين مسئله نه تنها موجب افزايش راندمان واكنش مي گردد بلكه قابليت استفاده از پليمر هاي مختلف را به عنوان غشا ايجاد مي كند.اصول اين روش به اين صورت مي باشد كه در ابتدا ماده مغزي درون محلول پليمري به صورت ديسپرس امولسيون با محلول قرار مي گيرد. سپس محلول بدست آمده درون يك محلول ثانويه اي كه با محلول غير قابل امتزاج و حاوي مواد حفاظت كننده مي باشد توسط يك همزن مغناطيسي به صورت ديسپرس در مي آيد و همزمام با بالا بردن دماي محلول نهايي تا دماي جوش حلال پليمر موجب تبخير حلال پليمر بر روي ذرات مغزي رسوب مي كند. در نهايت كپسول ها از محلول غير قابل امتزاج توسط صافي جدا مي شوند.

تاریخ ثبت: 1401/02/05
خلاصه اختراع:

در اين اختراع روشي ساده و سريع براي ساخت سيستم سه‌الكترودي به منظور استفاده در زيست‌حسگرهاي الكتروشيميايي براي مصارف كلينيكي، آزمايشگاهي و مراقبت در محل ارائه شده است. در اين روش با استفاده از يك برچسب محافظ سطح كه به آساني طراحي و برش داده مي¬شود، بدون نياز به روش ليتوگرافي و ساير فرآيندهاي زمان بر و هم چنين بدون استفاده از محلول‌هاي شيميايي و با سرعتي بالا الگوي مورد نظر بر روي ماسك برچسبي سطح ساخته شده و روي زير لايه چسبانده مي‌شود. اين روش علاوه بر سرعت و انعطاف در طراحي، شرايط ساخت لايه‌هاي نازك را بدون استفاده از ليتوگرافي و نياز به انطباق براي زيست‌حسگرهاي الكتروشيميايي و ساير زيست¬حسگرها را فراهم مي‌كند. روش ساخت به گونه‌اي است كه امكان ساخت الكترودهاي مورد نياز بر روي بسترهاي صلب و انعطاف‌پذير وجود دارد. يك نمونه از الكترودهاي لايه‌ نازك در يك سيستم سه الكترودي از جنس طلا ( الكترود كار و كمكي) و نقره (الكترود رفرنس) براي نشان دادن چابكي و عملياتي بودن اين روش ساخته و استفاده شده است.

موارد یافت شده: 3